OVER KONTJES&SNEETJES

In iedereen schuilt een zuurdesembakker – daar zijn wij van overtuigd.

In onze ogen is er niets mooier dan de kennisdeling over brood en het vakmanschap over te dragen, zodat ook jij gaat bakken en zult blijven bakken. Per 1 juni 2020 werken we samen met Kaffeetaria waar we ruimte hebben voor de vervolgworkshop en het leertraject dat in september zal starten. Bij Kaffeetaria op de Saffierlaan 10, te Utrecht kun je elke vrijdag en zaterdag tussen 16.u – 20.u terecht voor verse zuurdesempizza.

IK DESEM // JIJ DESEMT // WIJ DESEMEN

Sluit je aan bij onze broodmissie en boek je consult bij de DesemDokter.

SAMENWERKINGSPARTNERS

PORTFOLIO

Begonnen als brood-initiatief in 2016 met brood bakken vanuit een bakstudio aan huis voor de buurt (VOKO Utrecht en Zuilen). Kort daaropvolgend werd de workshop How To Desem ontwikkeld die we tot op de dag van vandaag nog steeds uitrollen. In 2018 en 2019 lag de focus op de horeca en leverden we aan acht zaken in de stad Utrecht en stond zuurdesembrood op de kaart.

2016 start
2017 markten & workshops
2018 horeca-afname & workshops
2019 horeca-afname & workshops
2020 samenwerking met Kaffeetaria & workshops

Markt om de Hoek // Boeren&Buren // Utrecht Made Zomerfestival

CONCEPTEN

Gebakken Lucht
Brood voor thuis
PechaKucha Night Utrecht